اولین سایت در سال ۱۹۹۱ طراحی شده است. در ابتدا سایتهای وب با کُدهای «HTML>» نوشته میشدند. با پیشرفت وب، زبان HTML، پیچیده تر و انعطافپذیرتر شد. ابزاری مانند جدول برای نمایش نمودارهای دادهای و چیدمان های پنهان در صفحههای وب قرار گرفتند. با پیدایش صفحههای الگوی وب یا «CSS»، از جدول دیگر برای چیدمان پنهانی در طراحی استفاده نمیشود.
به مرور زمان و با گسترش بیشتر فنآوریهای یکپارچهسازی دادهها (Database)، و همچنین پیشرفت و گسترش زبانهای برنامهنویسی مانند CGI, PHP, ASP.NET, ASP, JSP و ColdFusion، ساختار سایتهای وب را باز هم تغییر داده و آنرا پیشرفته تر کردهاند.
همچنین با آمدن برنامه های گرافیکی متحرک مانند فلش (Flash)، و استفاده آنها در طراحی سایتها، طراحی سایت و ظاهر وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندیهای تازه در اختیار طراحان وب قرار گرفته شد.
تأثیر سایت در اطلاع رسانی
داشتن یک سایت مانند داشتن یک کاتالوگ است اما با مزایای بیشتر. یک کاتالوگ میتواند شامل تصاویر و متون باشد اما در یک سایت میتوان از تصاویر، متون، فیلم و صوت و یا انیمیشن نیز استفاده کرد. بنابراین امکان اطلاع رسانی جامع با محتوایی جذابتر را میدهد. همچنین هزینه یک سایت به مراتب کمتر و مقرون به صرفه تر از یک کاتالوگ است. زیرا برای طراحی، چاپ و انتشار هر نسخه از کاتالوگ نیاز به هزینه است اما برای یک سایت فقط کافی ست هزینه ای بسیار پایین برای طراحی و نگهداری آن پرداخت شود و بعد از آن در طول سایت هزاران و یا میلیونها کاربر میتوانند بارها و بارها از آن بازدید کنند.
تأثیر سایت در بازاریابی
موتورهای جستجو بدون هزینه برای شرکت و کار شما بازاریابی میکنند بدین ترتیب که بتوانند سایت شما را پیدا کنند سپس کاربری که به دنبال هر یک از خدمات و یا محصولات و یا اطلاعات ارائه شده در سایت شما باشد، این موتورها کاربر را به سایت شما هدایت میکنند.
ایجاد قابلیتهای جدید تبلیغاتی
شما با داشتن یک سایت به راحتی میتوانید وارد عرصه تجارت الکترونیک شوید و امکان استفاده از قابلیتهای تجارت الکترونیک برایتان به وجود میآید. از مهمترین این قابلیتها میتوان به تبلیغات اینترنتی، تبلیغات در موتورهای جستجوگر، تبلیغات کلیکی و تبادل بنر و لینک اشاره کرد.
در دسترس بودن
سایت همواره در تمامی ساعات شبانه روز و حتی روزهای تعطیل نیز فعال و در دسترس کاربران و مشتریان است.
فعالیت در خارج از مرزهای کشور خودتان
اگر شما سایتی داشته باشید میتوانید امکان فعالیت خود را در خارج از مرزهای کشور محل سکونتتان به راحتی ایجاد نمایید و کاربران خارج از مرزهای کشورتان نیز میتوانند به صورت شبانه روزی با شما و خدمات و محصولاتتان آشنا شوند و در صورت نیاز از خدمات و محصولات شما استفاده نمایند.
درآمد زایی
میزان سودآوری و درآمد زایی سایتها به نوع سایت و اهداف آن بستگی دارد البته میزان فعالیت صاحبان سایتها و بروز رسانی و رسیدگی به آنها نیز عامل بسیار مهمی است. اما امروزه شرکتها و افراد بسیاری هستند که فقط از طریق سایت فعالیت میکنند و عمده درآمد آنها از طریق سایت و مشتریان آنلاین است.
سایر مقالات مرتبط :
- بررسی صرافی انلاین بدون نیاز به احراز هویت
- نکاتی برای خرید ایمیل شرکتی و ایرانی
- بهترین برندهای تلویزیون هوشمند کدامند؟
- اهمیت سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز در ترید
- آشنایی با بهترین قالب های چند منظوره در وردپرس
- استفاده از گوگل ادز در ایران چگونه و چطور؟
- خرید سرور خارج از کشور از سرودیتا
- بهترین سئوکار خانم در ایران ❤️ | بهترین سئوکار خانم ایران
- قوی ترین باتری گوشی های سامسونگ و شیائومی در سال 2023
- سرور HP چیست؛ ۴ دلیل برای استفاده از آن
- با بهترین هاستینگ طراحان وب شمالغرب کشور آشنا شوید
- خلاقیت در تولید محتوا | جدیدترین متدهای افزایش خلاقیت محتوا ۲۰۲۳