انتخاب کارت گرافیک مناسب

در کنار پردازنده مرکزی (CPU)، واحد پردازش گرافیکی (GPU) بیشترین تأثیر را بر عملکرد کامپیوتر شما دارد.کارت گرافیک اطلاعاتی را که کامپیوتر شما در حال کار بر روی تصاویر است را ترجمه می کند و آنها را به صفحه نمایش می فرستد. GPU قدرتمندتر، و سریعتر می تواند اطلاعات را نمایش دهد، و تجربه بصری شما به طور کلی بهتر کند.

در مراحل اولیه PC ها، پردازنده مسئول انتقال اطلاعات به تصاویری است که در فضاهای حافظه ویژه به نام ‘بافرهای قاب’ وجود دارد و سپس تصاویر را به نمایش در می آورد. CPU های عمومی در انجام این نوع فرایندها بسیار سریع نیستند و بنابراین ‘شتاب دهنده های گرافیکی‘ برای سرعت بخشیدن به کارها ساخته شده اند. این موضوع مهم بود و رابط کاربری گرافیکی (GUI)، مانند ویندوز، محبوب شد.

پردازنده های امروز در پردازش مقادیر زیادی اطلاعات تصویر و انجام وظایف موازی بسیار عالی عمل می کنند و باعث می شود که آنها فقط به نمایش متن و گرافیک در GUI های پنجره بپردازند  GPU ها همچنین می توانند برای فرآیندهای دیگری نیز مفید باشند که شامل دستیابی به تعداد زیادی داده در موازات هستند.

چرا کارت گرافیک شما مهم است؟

چرا کارت گرافیک شما مهم است؟
چرا کارت گرافیک شما مهم است؟

برای اکثر مردم، بازی،  فشرده ترین کار گرافیکی است که شما از رایانه خود درخواست می کنید تا اجرا کند . جای تعجب نیست که گیمرها ساعت ها صرف تحقیق در مورد تکنولوژی جدید GPU و اغلب GPU های خود میکنند. همانطور که GPU ها  روز به روز سریعتر می شوند، بازی ها برای استفاده از سرعت فوق العاده نوشته می شوند و تولید کنندگان را وادار می کند که GPU های بیشتری را تولید کنند.

اگر شما یک گیمر نیستید، ممکن است قابلیت های GPU برای شما اهمیتی نداشته باشد مگر اینکه شما دیگر انواع برنامه های کاربردی را اجرا کنید که می تواند به طور مستقیم از پردازش های ویژه GPU استفاده کند. نمونه هایی از جمله ویرایش ویدئو، جایی که یک GPU می تواند برای سرعت بخشیدن به فرآیندهای مانند رمزگذاری ویدئو و برنامه های CAD / CAM مانند AutoCAD استفاده شود که می تواند از GPU برای عملکرد قابل ملاحظه ای نیز استفاده کند.

بنابراین، انتخاب GPU،  بخش مهمی از ساخت، خرید و یا ارتقاء کامپیوتر است. همانطور که با هر مولفه PC، اولین سوال خود را در هنگام انتخاب یک کارت گرافیک از خود بپرسید: چگونه از آن استفاده می کنید؟

صنعت بازی

صنعت بازی
صنعت بازی

صنعت بازی تکنولوژی GPU را سریعتر و بیشتر از هر گروه دیگری تحت فشار قرار داده است. بازی های رایانه ای امروزه از لحاظ واقع گرایی و پیچیده تر از همیشه است و عملکرد روزافزون GPU های مدرن هر دو بخشی از دلیل و پاسخ به گیمر ها است که خواستار بازی های بهتر هستند.

به سادگی، اگر شما در حال ساخت یک کامپیوتر برای بازی هستید، پس  GPU مهمترین خرید شما خواهد بود. دیگر اجزاء می توانند بر عملکرد اجزایی مانند پردازنده و RAM تاثیر بگذارند، اما گرفتن یک پردازنده گرافیکی که برای بازی های انتخاب شده شما بسیار ضعیف است، باعث ناراحتی می شود.

با این وجود، انواع مختلفی از بازی ها وجود دارد، که همه آنها از قدرتمندترین GPU در بازار استفاده نمی کنند. به همین دلیل مهم است که مشخصات مورد نیاز،و توصیه شده و مطلوب بازی را برای اطمینان از اینکه شما یک GPU مناسب را دریافت می کنید بخوانید.

برنامه های ویدئویی و حرفه ای

برنامه های ویدئویی و حرفه ای
برنامه های ویدئویی و حرفه ای

یکی دیگر از گروه خواستار استفاده کسانی است که وظایف پیچیده مانند رندر 3D و ویرایش ویدئو انجام میدهند. برنامه های کاربردی عالی مانند AutoCAD و Adobe Premiere Pro می توانند از پردازنده های گرافیکی استفاده کنند تا سرعت پردازش را افزایش دهند و کارهای سریع تر و کارآمدتری را انجام دهند.

در واقع، یک کلاس از GPU ها به طور خاص به این کاربران اختصاص دارد. این GPU های ایستگاه کاری برای این برنامه ها بهینه شده اند و رانندگان آنها مدارک پایدار و قابل اطمینان دارند. این GPU ها همیشه در بازی های قدرتمند بهترین نیستند، گرچه می توانند بسیار گران تر از GPU های مصرفی باشند.

 اگر به یک پردازنده گرافیکی نیاز دارید تا برنامه های حرفه ای را اجرا کنید، به احتمال زیاد به دنبال بهترین گزینه های خارج از بازار GPU معمول مصرف کننده خواهید بود.

باقی افراد

اگر قصد ندارید بازی کنید یا برنامه های خلاقیت را اجرا کنید که می تواند از GPU برای سرعت بخشیدن به کار استفاده کند، ممکن است نیازی به سرمایه گذاری در کارت گرافیک خود نداشته باشید. اگر شما عمدتا برنامه های بهره وری را اجرا می کنید، در حال مرور وب، مدیریت ایمیل و اجرای سایر وظایف رایج رایانه های شخصی کم هستید، می خواهید وقت بیشتری را با گرفتن RAM، CPU و ذخیره سازی در اختیار داشته باشید.

گرافیک مجتمع در مقابل GPU های مجزا

گرافیک مجتمع در مقابل GPU های مجزا
گرافیک مجتمع در مقابل GPU های مجزا

برخی از CPU ها یک گرافیک را یکپارچه می کنند که شامل پردازنده های گرافیکی هستند که در همان اجزای اصلی CPU ساخته شده اند و یا در غیر این صورت با CPU ارتباط دارند. این گرافیک یکپارچه تمایل دارد گزینه های کم کارایی باشد، قدرت کافی برای رانندگی سیستم عامل و مرور مرورگرهای وب، مشتریان ایمیل، برنامه های بهره وری و سایر نرم افزارهای معمول را فراهم کند، اما برای هر چیزی بیش از بازی های معمولی کافی نیست.

آنچه در این مقاله صحبت می کنیم، کارت گرافیک گسسته است. پردازنده های مجتمع مستقل از گزینه های نسبتا ارزان قیمت، سطح ورودی تا حد زیادی به گرافیک های بسیار قدرتمندی می پردازند که می توانند به تنهایی بیش از 1000 دلار هزینه داشته باشند. شما می توانید GPU های جداگانه را به عنوان بخشی از سیستم های از پیش ساخته شده خریداری کنید، برای یک کامپیوتر که خودتان ساختید، ارتقاء یک GPU قدیمی یا حتی یک لپ تاپ.

AMD

AMD
AMD

AMD دارای دو معماری GPU مصرفی است که امروزه به ویژه مربوط می شوند. اولین سری Radeon RX 500 است که مجموعه مقرون به صرفه ترین آن است و سری Radeon Vega که معماری نسل بعدی AMD را معرفی می کند.

Radeon VII، ساخته شده بر روی یک پردازنده 7 میلی متر، نسل دوم GPU های Vega است. این شرکت همچنین دارای معماری جدید Navi است که به زودی عرضه خواهد شد و احتمالا گزینه های قدرتمندی را برای ترکیب اصلی این شرکت به ارمغان خواهد آورد.

توجه داشته باشید که اصطلاح AMD برای هسته های GPU آن ‘پردازنده های جریان‘ است و بار دیگر بیشتر و بهتر است.

مهمترین پردازنده های AMD در ماه ژوئیه سال 2019:

image 2019 07 20 14 23 57 - شگفت انگیز ترین نکات نحوه انتخاب یک کارت گرافیک

مشخصات فنی

همانطور که می بینید در نمودار بالا، چند مشخصه وجود دارد که شما باید به یاد داشته باشید توجه داشته باشید که اطلاعات در نمودارها مشخصات طراحی برای هر GPU را نشان می دهد و تولید کنندگان کارت گرافیک (مانند ASUS، MSI و Gigabyte) طرح های پایه ای را برای تنظیم پارامترهای عملکرد خود تنظیم کرده اند. به همین دلیل است که تحقیقات شما بسیار مهم است، از جمله بررسی معیارهای در سایت هایی مانند معیارهای ویدئویی کارت PassMark نرم افزار که عملکرد GPU را مقایسه می کنند.

منبع : طراحان وب تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مشاوره رایگان