در این مقاله قصد داریم تا آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین را با بیانی ساده خدمت دوستان عزیز توضیح بدهیم ، برای کاربرانی که با تازگی با محیط دایرکت ادمین آشنا شده اند نصب وردپرس کمی دشوار است ، ما قصد داریم مرحله به مرحله با مثال تصویری نصب این سیستم را آموزش بدهیم.
مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین :
توضیح کلی : به طور کلی وردپرس یک برنامه تحت زبان php آماده است که کافیست آن را روی هاست نصب نمایید ، برای ذخیره محتوا شما وردپرس به یک بانک اطلاعاتی یا همان دیتابیس نیاز دارد ، بنابراین ما باید فایل های آن را آپلود ( داخل هاست بریزیم ) و مشصات بانک اطلاعاتی که در دایرکت ادمین ایجاد می کنیم را وارد صفحه نصب وردپرس کنیم.
مرحله اول ) دانلود وردپرس
آخرین نسخه وردپرس فارسی را از این لینک دانلود کنید و در سیستم خود ذخیره کنید ، پس از دانلود یک فایل zip در سیستم شما ذخیره می شود.
مرحله دوم ) آپلود وردپرس
شما باید فایل دریافت شده را داخل هاست خود آپلود کنید بنابراین ابتدا وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید و سپس مانند تصویر زیر روی گزینه File manager کلیک کنید :
در اینجا لیست فایل ها و پوشه های شما نمایش داده می شود ، از آنجایی که تمامی محتوا وب سایت در پوشه public_html قرار داد شما باید وارد این پوشه شوید :
تمامی محتوا وب سایت شما در این پوشه قرار دارد و قرار است وردپرس شما نیز در این پوشه نصب شود ، اگر داخل پوشه public_html ( تکرار می کنم ، داخل پوشه public_html) فایلی را حذف کنید تمام اطلاعات سایت فعلی شما حذف می شود ، اگر شما به این اطلاعات نیاز ندارید و قصد نصب وردپرس در دایرکت ادمین از نو را دارید می توانید محتوا داخل این پوشه را حذف نمایید.
زمانی که این پوشه خالی باشد شما تنها یک ../ Up a Level مشاهده می کنید که همان back دایرکت ادمین است و دیگر پاک شدنی نیست
شما باید فایل zip وردپرس را در این قسمت آپلود کنید ، برای انجام این کار پس از اینکه اطمینان پیدا کردید که داخل پوشه public_html قرار دارید روی دکمه Upload files to current directory کلیک کنید ، این دکمه در زیر صفحه وجود دارد.
شما در این صفحه باید فایل وردپرس را انتخاب کنید و روی گزینه Upload Files کنید :
سپس به شما پیام داده می شود که وردپرس آپلود شد ، شما باید روی گزینه Click here to go back کلیک کنید :
شما باید فایل فشرده وردپرس را باز کنید ( extract کنید ) برای انجام این کار مانند تصویر زیر روی گزینه extract کلیک کنید :
سپس مجدد روی دکمه extract کلیک کنید و برای برگشت به فایل منیجر روی گزینه go to کلیک کنید
در اینجا باید public_html شما مانند تصویر زیر بشود :
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید وردپرس شما داخل پوشه wordpress قرار دارد ، ما باید فایل های داخل این پوشه را به کنار این پوشه ( یعنی داخل خود public_html ) منتقل کنیم ، اگر این کار را انجام ندهید آدرس سایت شما اینطور خواهد شد : http://yourdomain.com/wordpress ، در صورتی که مراحل زیر را انجام بدهید آدرس سایت شما اینطور خواهد شد : http://yourdomain.com
مانند تصویر زیر مراحل را انجام بدهید :
انتقال فایل های وردپرس به public_html انجام شد ، کافیست سایت خود را باز کنید و وردپرس را نصب کنید.
مرحله سوم ) ساخت دیتابیس
وردپرس تمام محتوا و مطالب شما را در یک بانک اطلاعاتی ذخیره می کند ، شما باید یک دیتابیس در دایرکت ادمین ایجاد کنید.
مرحله چهارم ) نصب وردپرس
سایت خود را باز کنید ، روی دکمه “بزن بریم” کلیک کنید و سپس اطلاعات دیتابیس خود را در این قسمت وارد کنید :

در مورد میزبان پایگاه داده باید روی localhost قرار بگیرد ، در تعداد محدودی از سرویس های میزبانی وب باید آدرس دیگری وارد شود.
برای امنیت بیشتر بهتر است پیشوند جداول را از wp تغییر دهید در اینجا ما به dvd تغییر دادیم ، فراموش نکنید که _ نباید در پایان پیشوند حذف شود. سپس روی دکمه بفرست کلیک کنید.
اگر شما مشخصات صحیح را وارد کرده باشید ، دکمه اجرای نصب برای شما نمایش داده می شود ، با کلیک روی این گزینه وردپرس اطلاعات مدیریتی سایت را از شما درخواست می کند :
نصب وردپرس در دایرکت ادمین انجام شد ، برای ورود به مدیریت وردپرس خود از نمونه زیر استفاده کنید
http://yourdomain.com/wp-login.php
به جای yourdomain.com آدرس دامنه خود را وارد کنید.
امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشه ، چنانچه نظر یا مشکلی در نصب این سیستم دارید ، لطفا آن را در قسمت دیدگاه های سایت برای ما ارسال کنید.