نحوه غیر فعال کردن افزونه های وردپرس زمانی که wp-admin باز نمی شود
چند وقتیه که وقتی نظرات و دیدگاه ها را بررسی می کنم ، متوجه شدم بسیاری از کاربران زمانی که افزونه های زیادی نصب می کنند سایت آنها با مشکل مواجه می شود و زمانی که به صفحه مدیریت خود ( wp-admin ) مراجعه می کنند با صفحه سفید یا خطا مواجه می شوند ، من در این آموزش قصد دارم چند روش ساده برای غیر فعال کردن افزونه های وردپرس بدون نیاز به wp-admin را به شما توضیح دهم ، شما می توانید هرکدام از روش هایی که برای شما راحت تر است را انجام دهید. من سه روش غیر فعال کردن یک افزونه ، غیر فعال کردن تمام افزونه ها را به وسیله کنترل پنل هاست ، مدیریت FTP و PhpMyadmin را در ادامه ارسال کرده ام.
غیر فعال کردن افزونه های وردپرس از طریق فایل منیجر هاست
ساده ترین و بهترین روش برای غیر فعال کردن افزونه ها بدون دسترسی به wp-admin از طریق قسمت مدیریت فایل هاست می باشد. کنترل پنل هاست شما سی پنل باشد یا دایرکت ادمین تفاوتی ندارد ، شما تنها باید به مسیر مورد نظر مراجعه کرده و یک تغییر نام ساده روی پوشه پلاگین مورد نظر یا کل پوشه plugins دهید. برای این کار ابتدا وارد پنل هاست خود شوید و سپس filemanager را باز کنید و وارد public_html خود شوید ، سپس پوشه wp-content را باز کنید و پوشه plugins را تغییر نام دهید برای مثال می توانید آن را به disable-plugins تغییر دهید. برای راحتی شما من یک تصویر از تمام مراحل مورد نیاز برای شما درست کردم :
سپس به پنل وردپرس خود مراجعه کنید تا وردپرس متوجه این تغییر شود و پس از باز کردن مدیریت وردپرس به دلیل عدم وجود پلاگین ها در آدرس صحیح تمام افزونه ها غیر فعال می شود و سپس شما باید مجدد نام disable-plugins را به plugins تغییر دهید و افزونه ها را به صورت تک به تک فعال کنید. فراموش نکنید که افزونه ای که مشکل ایجاد کرده بود را حذف کنید.
غیر فعال کردن افزونه های وردپرس از طریق PhpMyadmin
یکی از روش های نسبتا پیچیده غیر فعال سازی از طریق phpmyadmin است اما در هر صورت افرادی هستند که کنترل پنل هاست ندارند و تنها روی سرور خود phpmyadmin را نصب کرده اند ، برای شروع ابتدا وارد phpmyadmin خود شوید و به دیتابیس خود وارد شوید و جدول wp_options را باز کنید و دنبال active_plugins بگردید و مقدار a:0 را جایگزین a:1 کنید و سپس با کلیک روی گزینه “go” تغییرات را ذخیره کنید. شما می توانید از تصویر زیر کمک بگیرید :
غیر فعال کردن افزونه های وردپرس از طریق FTP :
اگر روی سرور هاست شما سرویس FTP نصب باشد شما می توانید با نرم افزار های مدیریت FTP تغییرات را روی فایل های خود اعمال نمایید. برای انجام این روش لازم است ابتدا یک اکانت FTP روی هاست یا سرور اضافه کنید و سپس با نرم افزار های مدیریت FTP مانند FileZilla یا CuteFTP وارد پوشه public_html خود شوید و سپس به پوشه wp-content مراجعه کنید و پوشه plugins را به disableplugins تغییر دهید و سپس وارد مدیریت وردپرس خود شوید. پس از مراجعه به مدیریت تمام افزون های شما غیر فعال می شود و شما لازم است مجدد نام disableplugins را به plugins تغییر دهید و سپس افزونه های سالم را تک تک فعال نمایید.
امیدواریم با روش های بالا توانسته باشید مشکل مدیریت وردپرس را رفع کنید و بنده خوشحال میشم اگر مشکلی در انجام مراحل بالا داشتید در زیر همین صفحه بنده را در جریان قرار دهید تا بتوانم کمکی کنم.
منبع : نت آرام
سایر مقالات مرتبط :
- چگونه تایمر کولر گازی را خاموش کنیم؟
- بررسی صرافی انلاین بدون نیاز به احراز هویت
- نکاتی برای خرید ایمیل شرکتی و ایرانی
- بهترین برندهای تلویزیون هوشمند کدامند؟
- اهمیت سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز در ترید
- آشنایی با بهترین قالب های چند منظوره در وردپرس
- استفاده از گوگل ادز در ایران چگونه و چطور؟
- خرید سرور خارج از کشور از سرودیتا
- بهترین سئوکار خانم در ایران ❤️ | بهترین سئوکار خانم ایران
- قوی ترین باتری گوشی های سامسونگ و شیائومی در سال 2023
- سرور HP چیست؛ ۴ دلیل برای استفاده از آن
- با بهترین هاستینگ طراحان وب شمالغرب کشور آشنا شوید