تعریف کلی از وردپرس
وردپرس یک اسکریپت یا نرم افزار تحت وب است که با استفاده از آن می توان یک وب سایت را در مدت زمان خیلی کوتاه طراحی کرد. نصب و راه اندازی این نرم افزار تحت وب کاملاً رایگان است و این یکی از مهم ترین ویژگی هایوردپرس است. در وردپرس شما قادر خواهید بود که بدون این که دانش برنامه نویسی داشته باشید صاحب یک وب سایت خبری، فروشگاه اینترنتی، آموزشی و … شوید. در ادامه بیشتر درباره ی این موضوع صحبت خواهیم کرد.
مخترع این سیستم که بود؟
مت مولنوگ بنیان گذار وردپرس است، وی در اولین وبلاگ خود مطالب مختلفی منتشر می کرد همین امر باعث شد که مولنوگ به این فکر بی افتد که یک سیستم برای وبلاگ نویس ها طراحی کند که در مارس سال ۲۰۰۳۳ موفق به این کار شد و سپس این سیستم را رشد داد و آن را به یک سیستم مدیرت محتوای قدرتمند تبدیل کرد.
چرا وردپرس؟
سوالی که امروزه شاید ذهن خیلی ها رو درگیر کرده، این است که چرا برای طراحی وب سایت باید سراغ وردپرس برویم؟ خب راه های بسیار زیادی برای طراحی وب سایت وجود دارد و می توان با استفاده از زبان های مختلف یک سایت بهینه و زیبا را ساخت. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم : یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود خیلی ها وارد این حیطه شوند، این است که در وردپرس ما قادر خواهیم بود در کمترین زمان و بدون دانش برنامه نویسی تحت وب، یک وب سایت حرفه ای را طراحی کنیم، این در حالی است که خیلی از سایت های معتبر و مشهور جهان، با استفاده از وردپرس ساخته شده اند.
این مقاله را هم حتماً بخوانید: وب سایت چیست؟ مقاله آشنایی با مفهوم وب سایت
رقبای وردپرس
این اسکریپت قدرتمند رفته رفته پیشرفت عجیبی داشت به طوریکه خیلی از کسانی که حتی هیچ زمینه ای در حوزه ی فناوری و اطلاعات نداشتن هم وارد این حوزه شدند و این کار را به عنوان شغل اصلی شان انتخاب کردند، به همین خاطر مجموعه های بسیاری در این حوزه شروع به فعالیت کردن و امروزه خیلی از این شرکت ها مثل : دروپال، جوملا، دات نت نیوک و… جز رقبای سر سخت وردپرس به شمار می آیند.
وردپرس فارسی
یکی از دلایلی که در ایران استفاده از وردپرس خیلی متداول شده، فارسی سازی آن هست و این امکان دغدغه ی بسیاری از افراد را که در زبان انگلیسی ضعف دارند برطرف کرده، در حال حاضر خیلی از شرکت های ایرانی، جدیدترین ابزار های وردپرس را فارسی سازی می کنند تا فارسی زبانان عزیز خیلی راحت بتوانند با این ابزار ها ارتباط برقرار کنند.
افزونه چیست؟
شاید تا به حال این کلمه را دیده یا شنیده باشید و کنجکاو باشید معنی آن را بدانید.
افزونه یا پلاگین، در حقیقت به ابزار هایی گفته می شود که به صورت آماده و بسته بندی شده، یکسری کار ها را برای ما انجام می دهند و ما فقط از آنها استفاده می کنیم و نیازی نیست دوباره آنها را به صورت دستی بنویسیم. به عنوان مثال : فرم تماس با ما، فرم های ورود و ثبت نام در سایت، فروشگاه اینترنتی، اسلایدر ها و… از قبیل افزونه هایوردپرس هستند.
افزونه ها را می توان هم از طریق وب سایت وردپرس و هم ازطریق وب سایت های ایرانی با پرداخت وجه آن، تهیه کرد، البته افزونه های رایگان و پر کاربرد بسیار زیادی هم وجود دارد.
قالب وردپرس
امروزه دغدغه ی بسیاری از طراحان و توسعه دهندگان وب این است که چطوری برای پروژه های خود یک قالب وب سایت طراحی بکنند، وردپرس این مسئله را حل کرده و قالب های بسیار زیبا و واکنش گرا ( به سایت هایی گفته می شود که عناصر تشکیل دهنده ی آنها در دستگاه های مختلف مثل گوشی، تبلت و… به درستی نمایش داده شود ) به صورت آماده در اینترنت وجود دارند که ما می توانیم با پرداخت مبلغ جزئی این قالب ها را تهیه کنیم( البته قالب های رایگان هم وجود دارد ) و به راحتی از آنها استفاده کنیم، علاوه بر آن شرکت های بسیار زیادی در ایران وجود دارند که این قالب ها را فارسی سازی می کنند و خب این کار روند طراحی سایت ما را بهبود می بخشد.
خب در این مقاله یکسری نکات کلی درباره ی وردپرس خدمت شما ارائه شد که امیدوارم مورد توجه تان قرار گرفته باشد، از شما ممنونم که تا پایان همراه ما بودید. شاد و سربلند باشید.
سایر مقالات مرتبط :
- روش های تشخیص اصل بودن تلویزیون های سامسونگ
- چگونه تایمر کولر گازی را خاموش کنیم؟
- بررسی صرافی انلاین بدون نیاز به احراز هویت
- نکاتی برای خرید ایمیل شرکتی و ایرانی
- بهترین برندهای تلویزیون هوشمند کدامند؟
- اهمیت سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز در ترید
- آشنایی با بهترین قالب های چند منظوره در وردپرس
- استفاده از گوگل ادز در ایران چگونه و چطور؟
- خرید سرور خارج از کشور از سرودیتا
- بهترین سئوکار خانم در ایران ❤️ | بهترین سئوکار خانم ایران
- قوی ترین باتری گوشی های سامسونگ و شیائومی در سال 2023
- سرور HP چیست؛ ۴ دلیل برای استفاده از آن