آیا تا به حال به یک فروشگاه بزرگ مثل هایپر مارکت رفته اید ؟ این فروشگاه ها معماری جالبی دارند. آن فضا را تجسم کنید. وقتی از ورودی وارد می شوید معماری ذهنی بسیار دقیقی برای خریدار صورت گرفته است. احتمالا شما در نزدیکی خود چیز بسیار جلب توجه کننده ای مانند یک کالای مصرفی پیدا می کنید که با تخیف مناسبی به شما عرضه خواهد شد. ابتدا کمی مکث می کنید .( این کار توجه و علاقه شما را به فروشگاه بالا می برد ) کمی نگاه یا خرید می کنید و با انبوهی از صف قفسه ها با کالا های رنگارنگ مواجه می شوید که احتمالا در ابتدای قفسه یک تابلو دارد که باز هم تخفیف جالب توجهی را به شما ندا می دهد. ( باز هم شما ترغیب می شوید ) قفسه را با علاقه پیگیری می کنید و همینطور قفسه های دیگر. شما احتمالا خرید خوبی می کنید و در آخر به صف پرداخت می رسید. اینجا باز هم قفسه های جالبی می بینید. چیز های ارزان قیمت یا کالا هایی مصرفی که پول زیادی از شما تلف نمی کند و باز هم احتمال دارد که یکی یا چند تا از این اجناس را هم بخرید. از در بیرون می روید و پول زیادی را خرج این کالا ها کرده اید.

تمامی این معماری و طراحی فروشگاه های بزرگ با فکر و از پیش طراحی گریده فقط با یک هدف و آن خرید بیشتر شما است و شما نیز باید وب سایت را طوری معماری کنید تا بازدید کننده در نگاه اول از آن خوشش بیاید و در ادامه به خرید از شما و یا علاقه مند به کسب اطلاعات درباره موضوع وب سایت شما شود.

در علم طراحی سایت و نیز سئو ( به خصوص با الگوریتم جدید گوگل ) این قضیه با وب سایت ها نیز همخوانی دارد. فکر می کنم با این مثال شما به کمی به قضیه نزدیک شده اید. معماری وب سایت قدم اول در طراحی سایت های اینترنتی می باشد. یک وب سایت فقط یک طرح گرافیکی نیست. اولین قدم در طراحی وب سایت ها ، معماری وب سایت و معماری محتوای وب سایت است و این قضیه در خارج از ایران حتی تحت کنترل شرکت های خاصی است که تنها تخصص ایشان معماری اطلاعات و معماری وب سایت ها می باشد.
به طور کل اینطور می گوییم که با این کار شما می توانید با طراحی وب سایت به صورت فریبنده و با هدف گذاری از پیش تعیین شده بازدید کننده را قدم به قدم با خود بکشانید و جلو هرز گردی ایشان را بگیرید و تنها به صفحاتی هدایت کنید که منظور شماست. این امر نیاز به تجربه بسیار بالایی در عرصه وب دارد و صد البته با ممارست و دقت و مطالعه کسب می گردد.
مثال ساده این قضیه در حد بسیار ابتدایی البته به علت در دسترس بودن آن در زمان نوشتن این مقاله ، وب سایت خود ماست. ( البته پیش تر بگویم که کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد 🙁   )

شما به طراحی صفحه اول وب سایت پارس فناوران  کنید . از بالا منو ها شروع می شوند و تمام مطالب و لینک های مفید در نگاه اوب در دسترس می باشند.
بسیار خوب با این معماری ساده مشتری توانست به صفحه مورد نظر خود هدایت شده و آن صفحه صفحه ای نیست به جز جایی که برای او تصمیم گرفته ایم. خوب مثلا  از صفحه اول به صفحه بهینه سازی می رود؛ آنجا با طراحی متفاوتی مواجه خواهد شد و معماری خاصی که او را به هدفش نزدیک تر می نماید. بازهم برای او تصمیم گیری هایی شده و از پیش با تشخیص نیاز او از این صفحه راهکار هایی به او پیشنهاد می گردد.

سعی کنید در زمان طراحی این آیتم را در نظر بگیرید و هم اکنون با و جود تغییر الگوریتم گوگل فعال شدن قسمتی از گوگل پاندا در ایران این آیتم تاثیر بسزایی هم در سود دهی وب سایت ها و هم در سئو سایت شما داشته باشد. سعی کنید با طراحی حساب شده بازدید کننده را بیشتر در وب سایت نگه دارید و از تک تک ایشان به شدت مراقبت کنید. سعی کنید معکوس فکر کنید و نیاز ها را در اختیار بازدید کننده قرار دهید ، گوگل هم دقیقا همین را می پسندد. دیگر زمان وب سایت های یک ستون راست و یک ستون چپ تمام شده .

By Pars Fanavaranمعرفی پارس فناوران به دوستان با ارسال ایمیلخبرخواناضافه کردن به علاقه مندی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Call Now Buttonمشاوره رایگان