تعریف سئو و کاربرد های آن

حتما تا به حال کلمه ی سئو را شنیده اید و کنجکاوید بدانید که این واژه به چه معناست.

سئو مخفف (Search Engine Optimization) که ترجمه ی آن بهینه سازی موتور های جستجو است و اگربخواهیم تعاریف آکادمیک را کنار بگذاریم و یک تعریف غیر رسمی راجع به این موضوع داشته باشیم باید بگوییم که : سئو به مجموعه قوانین یا تکنیک هایی می گویند که اگر ما آنها را بلد باشیم، قادر خواهیم بود وب سایت ها را در موتور های جستجو گر محبوب کنیم و رتبه ی سایت مان را در موتور های جستجوگر بهبود ببخشیم. به عنوان مثال اگر یک وب سایت آموزش زبان انگلیسی داشته باشیم، و مثلاً در موتور جستجوگر گوگل عبارت آموزش زبان انگلیسی را جستجو کردیم، سایت مورد نظر مان را در صفحه ی اول گوگل مشاهده کنیم.

سئو در مدت ها قبل از نظر طراحان سایت و کاربران اصلاً جدی گرفته نمی شد و کار سختی نبود، با ترفند های بسیار ساده می توانستیم رتبه ی اول گوگل را ازآن خود کنیم اما امروزه به این راحتی نمی توان در موتور های جستجوگر محبوب شد و متخصصین این حوزه کار سختی در پیش دارند. این موضوع رفته رفته انقدر پیشرفت کرد و انقدر پولساز شد که حتی کسانی که هیچ زمینه ای در حوزه ی آی تی نداشتند وارد این کار شدند و این کار را به عنوان یک شغل پذیرفتند. امروزه سئو مشتریان بسیار زیادی دارد، به طوری که گاهی وقت ها درآمد سئو کار ها چند برابر طراحان سایت است و این باعث شده که اهمیت این موضوع دو چندان شود.

نگاه کلی به روند یادگیری سئو

به طور کلی در سئو باید با چهار مورد آشنا شویم، تا آگاهانه در این مسیر گام برداریم.

در ادامه به طور مختصر آنها را خدمت شما توضیح خواهیم داد :

روند کلی در سئو

حتماً این مقاله را هم بخوانید:     ۶ نکته جهت افزایش رتبه در گوگل- تکنیک های کاربردی سئو

اول بحث استراتژی ها هست که به طور کلی به دو نوع تقسیم می شوند :

  1. ارتباط : محتوای سایت ما باید مرتبط باموضوع سایتمان باشد، حتی عکس ها، تبلیغات، فیلم ها و…
  2. اعتبار: در این آیتم اگر کاری کنیم که قابل اعتماد باشیم، گوگل ما را بسیار دوست خواهد داشت و در این صورت حساب ویژه ای روی ما باز خواهد کرد. به عنوان مثال : کسانی که لینک سایت ما را درون وب سایت خود قرار می دهند، در واقع به ما اعتماد کردند و این کار در سئو بسیار موثر است.

دوم بحث ابزار ها است، ما باید با ابزار ها آشنا شویم تا بتوانیم خیلی سریع تر و بادقت بالا سایت های اطرافمان را آنالیز کنیم و فردی که می خواهد وارد دنیای سئو شود باید توانایی کار با ابزار ها را داشته باشد.

سوم بحث لینک ها هستند که  بدون هیچ تردیدی نود درصد سهم سئو مربوط به لینک ها  هست. به عنوان مثال : ما باید با چگونگی لینک دادن، ارزش لینک ها و… آشنا باشیم.

چهارم بحث موبایل هست که این بحث تازه چند ماه است که مطرح شده و باتوجه به این که امروزه استفاده از گوشی های هوشمند متداول شده باید روی گوشی ها و حتی تبلت ها به صورت ویژه سرمایه گذاری کرد.

 اشتباهات رایج در سئو

یکی از اشتباهات رایجی که قبلاً توسط سئو کار ها انجام می شد این بود که : محتوای بی ربطی را درون سایت قرار می دادند و رنگ متن آن را همرنگ پس زمینه می کردند تا دیده نشود و این طوری جایگاه اول گوگل را تصاحب می کردند که این کار ها در حال حاضر هیچ کاربردی ندارد و اگر شما از این ترفند استفاده کنید بزودی کراولرها( ربات هایی هستند که به وب سایت ها و محتویات آن سر می زنند و اطلاعات آنها را برای بانک های اطلاعاتی موتور های جستجوگر ارسال می کنند تا اطلاعات آنها همیشه بروز باشند، البته کراولر ها کاربرد های دیگری هم دارند ) شما را شناسایی می کنند و وب سایت شما را از گردونه ی رقابت کنار می زنند، یک سئو کار موفق هیچ گاه از این ترفند های مسخره استفاده نمی کند.

و اما باور های غلط

خیلی از کسانی که به تازگی وارد دنیای سئو شده اند ادعا هایی دارند که به نوع خود، بی نظیرهستند! به عنوان مثال : ادعا می کنند من می توانم سایت شما را درکمتر از یک هفته درصفحه اول گوگل نمایش دهم. خطاب به این دوست عزیز باید بگویم که سایتی که یک هفته ای بالا بیاید، یک هفته ای هم از صفحه ی موتور های جستجوگر محو می شود و اگر می خواهیم روند موفقی رو در این حوزه داشته باشیم باید روی یک سایت بین چهار تا شش ماه زمان بگذاریم تا بتوانیم برای مدت طولانی جز نتایج اول موتور های جستجوگر باشیم.

تنها راز موفقیت در سئو

تنها راز موفقیت در سئو فقط صبوری است، اگر شما یک روند طولانی را روی سئو ی یک سایت سپری کنید، قطعاً سود طولانی مدتی هم نصیب شما خواهد شد.مرکزطراحی وب سایت تبریز مهندس مهدی بابازاده ۰۹۱۴۶۶۷۴۰۸۰ طراحان وب تبریزتماس………….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Call Now Buttonمشاوره رایگان