آموزش کامل کار با Backup Wizard سی پنل
در این مقاله قصد داریم تا در مورد گزینه Backup Wizard در سی پنل به صورت کامل به شما توضیح دهیم ، با این گزینه شما می توانید به راحتی بک آپ ( پشتیبان ) از قسمت های مختلف سایت خود تهیه کنید ، آنها را به طور خودکار توسط ftp به سرور دیگری منتقل کنید و در صورت تمایل حتی بک آپ سایت خود را restore نمایید.
برای استفاده از سیستم بک آپ گیری سی پنل باید ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس از قسمت Files روی گزینه Backup Wizard کلیک کنید ، سپس صفحه زیر برای شما نمایش داده می شود ، که امکان بک آپ گیری و ریستور بک آپ قبلی برای شما وجود دارد.
Backup : شما می توانید با این گزینه از اطلاعات وب سایت خود پشتیبان تهیه کنید تا در زمان لزوم از آن استفاده کنید ، بک آپ گیری می تواند شامل فایل های home directory ، دیتاییس ها ، ایمیل ها ، تنظیمات ایمیل های forwarder یا تمام آنها ( full backup ) باشد.
restore : در صورت لزوم توسط این گزینه می توانید یک آپ های ایجاد شده را ریستور کنید ، توجه کنید که امکان ریستور فول بک آپ در سی پنل وجود ندارد و این نوع بک آپ را باید در اختیار مدیر هاست خود قرار دهید تا برای شما ریستور (بازگردانی) کنند.
بک آپ گیری در سی پنل به وسیله Backup Wizard :
پس کلیک روی گزینه بک آپ دو قسمت Full Backup و Select Partial Backup به شما نمایش داده می شود :
، اگر قصد دارید فول بک آپ هاست خود را ایجاد کنید روی گزینه Full backup کلیک کنید.
در این صفحه در قسمت Backup Destination شما باید محل ذخیره full backup خود را انتخاب کنید.
Home Directory : فول بک آپ شما در فضا هاست شما ذخیره می شود.
Remote FTP Server : بک آپ شما به وسیله پروتکل ftp به سرور دیگری منتقل شود.
Remote Ftp Server (passive mode transfer) : بک آپ شما به وسیله پروتکل ftp به حالت passive منتقل می شود.
Secure Copy (scp) : بک آپ شما توسط دستور scp در ssh منتقل می شود.
اگر شما قصد دارید تنها از سایت خود پشتیبان تهیه کنید و آن را دانلود کنید Backup Destination را روی حالت Home Directory قرار دهید. در قسمت Email Address شما باید آدرس ایمیل خود را وارد کنید تا پس از اتمام بک آپ گیری یک ایمیل تایید برای شما ارسال شود ، اگر تمایلی برای دریافت ایمیل ندارید می توانید گزینه Do not send email notification of backup completion کلیک نمایید ، سپس روی گزینه Generate Backup کلیک کنید تا عملیات بک آپ گیری شروع شود. سپس شما با پیام زیر مواجه می شوید :
شما باید در این صفحه روی گزینه Go Back کلیک کنید سپس در این صفحه لینک بک آپ درخواستی نمایش داده می شود ، اگر شما عبارت in progress را مشاهده کردید به این معنی است که هنوز بک آپ مورد نظر ایجاد نشده است و باید پس از چند دقیقه مجدد وارد این صفحه شوید ، اگر شما علامت تیک را مشاهده کردید و عبارت in progress دیگر نمایش داده نشد بک آپ گیری انجام شده است و می توانید با کلیک روی لینک آن را دانلود کنید.
نکته : فایل بک آپ شما در پوشه home شما ( قبل از public_html) ذخیره می شود ، در صورت تمایل می توانید آن را حذف نمایید.
Select Partial Backup :
در این قسمت شما می توانید فقط از قسمت های مورد نیاز سایت خود پشتیبان تهیه کنید ، برای مثال home directory تنها فایل های شما است و mysql database فقط دیتابیس های شما و Email Forwarders & Filters فقط تنظیمات ایمیل های forwarder شما می باشد.
Restore کردن بک آپ در سی پنل :
شما می توانید با مراجعه به صفحه اصلی Backup Wizard از قسمت Restore بک آپ های ایجاد شده را ریستور نمایید ، در صفحه Restore امکان انتخاب سه گزینه Home Directory ، Mysql Database و Email Forwaders & Filters وجود دارد که با توجه به پشتیبان خود باید یکی از آنها را انتخاب کنید و سپس فایل خود را آپلود کنید تا سی پنل آنها را ریستور کند.
امکان ریستور فول بک آپ در سی پنل وجود ندارد و تنها باید فایل آن را در اختیار مدیر هاستینگ خود قرار دهید تا برای شما ریستور کنند.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشه ، لطفا در صورتی که مشکل یا نظری در این مورد دارید حتما آن را در قسمت پایین این صفحه به اشتراک بگذارید.
منبع : نت آرام
سایر مقالات مرتبط :
- روش های تشخیص اصل بودن تلویزیون های سامسونگ
- چگونه تایمر کولر گازی را خاموش کنیم؟
- بررسی صرافی انلاین بدون نیاز به احراز هویت
- نکاتی برای خرید ایمیل شرکتی و ایرانی
- بهترین برندهای تلویزیون هوشمند کدامند؟
- اهمیت سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز در ترید
- آشنایی با بهترین قالب های چند منظوره در وردپرس
- استفاده از گوگل ادز در ایران چگونه و چطور؟
- خرید سرور خارج از کشور از سرودیتا
- بهترین سئوکار خانم در ایران ❤️ | بهترین سئوکار خانم ایران
- قوی ترین باتری گوشی های سامسونگ و شیائومی در سال 2023
- سرور HP چیست؛ ۴ دلیل برای استفاده از آن