آموزش مشتری با محتوای تبلیغاتی
شاید شما هم حس کرده باشید که نحوه اطلاع رسانی از طریق برشور و کاتالوگ در حال تغییرات زیادی است. اول از همه اینکه در نمایشگاه های مختلف، به راحتی می توان دید که حجم کاتالوگ ها در غرفه ها به شدت کاهش یافته و مانند گذشته نیست که صدها کاتالوگ بر روی پیشخوان ها برای اینکه هر کسی یکی بردارد، قرار گرفته باشد.
البته شاید یکی از دلایل این موضوع، وضعیت اقتصادی شرکت ها باشد که همه سعی دارند هزینه های خود را کاهش دهند ولی باور کردنی نیست که شرکتی که کلی هزینه کرده و در یک نمایشگاه شرکت کرده، به خاطر صرفه جویی بخواهد در چاپ کاتالوگ کوتاهی کند.
یکی از دلایل کاهش چاپ کاتالوگ، پیشرفت استفاده از اینترنت برای اطلاع رسانی است و اکثر شرکت ها در حدی که تمام مشخصات شرکت و محصولاتشان را در وب سایتشان درج کرده باشند، پیش رفته اند و این موضوع، نیاز به چاپ کاتالوگ را کاهش داده است.
نکته مهم دیگر این است که مخاطبین نیز تمایلی به خواندن کاتالوگ های چاپی ندارند. کسانی که به نمایشگاه های امارات آمده اند به خاطر دارند که مثلا حدود سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸، باید کلی هزینه اضافه بار هواپیما می دادند تا حجم انبوه کاتالوگ ها را از دبی به ایران ببرند. ولی در این سال های اخیر، این موضوع کاملا تغییر کرده و این پدیده به ندرت اتفاق می افتد.
امروزه، مردم از خواندن کاتالوگ هایی که درصد زیادی از مطالب آنها صرف تعریف و تمجید از شرکت و سعی در معرفی شرکت و محصولاتش به عنوان بهترین و بزرگ ترین و اولین ها است، خسته شده اند.
کاتالوگ های سال ۲۰۱۱ باید با دید آموزش (Educate) مخاطب طراحی شوند. این کاتالوگ ها، نه به تعداد ۱۰٫۰۰۰ و بیشتر چاپ می شوند و نه شامل اطلاعات اضافی هستند. این کاتالوگ ها، کاملاخصوصی سازی (Personalized) شده هستند و حتی نام فرد دریافت کننده بر روی آنها چاپ شده است.
کاتالوگ بعدی که شما چاپ خواهید کرد باید سه دلیل اصلی که تجارت شما را از سایر رقبا متمایز می کند را به صورت خلاصه و دقیق لیست کند.
این بخش از کاتالوگ می تواند یک صفحه به خود اختصاص دهد. به جای اینکه بگویید چقدر بزرگ هستید یا چند سال است در این زمینه فعالیت دارید، حد اقل سه تفاوت و سه منفعتی که مخاطب از کار با شما بدست خواهد آورد را توضیح دهید.
مردم از داستان خوششان می آید. با مشتریان راضی خود مصاحبه کنید و داستان آنها را در کاتالوگ خود بنویسید. در این داستان، به مخاطب بگویید که به طور واقعی چگونه با مشتری مرتبط می شوید، چطور پیگیری می کنید، چطور مشکلات را برطرف می کنید.
در صفحاتی که محصولات خود را توضیح می دهید، خیلی کوتاه بنویسید و فضایی برای ارائه دلایل عملی و واقعی کاربرد محصولات خود را توضیح دهید (Case Study).
اگر ماجرایی را به مخاطب بگویید که چندان بزرگ بودن یا متفاوت بودن شما را نشان ندهد ولی در آن صداقت و واقعیت باشد، این همان چیزی خواهد بود که اکثر مخاطبین برای یافتن آن، در حال کند و کاو هستند. راحت بنویسید. گارد نگیرید و ببینید که چطور مردم به شما اعتماد خواهند کرد.
منبع : تارنما
سایر مقالات مرتبط :
- استفاده از گوگل ادز در ایران چگونه و چطور؟
- خرید سرور خارج از کشور از سرودیتا
- بهترین سئوکار خانم در ایران ❤️ | بهترین سئوکار خانم ایران
- قوی ترین باتری گوشی های سامسونگ و شیائومی در سال 2023
- سرور HP چیست؛ ۴ دلیل برای استفاده از آن
- با بهترین هاستینگ طراحان وب شمالغرب کشور آشنا شوید
- خلاقیت در تولید محتوا | جدیدترین متدهای افزایش خلاقیت محتوا ۲۰۲۳
- فروش مفتول گالوانیزه، سیم آرماتوربندی، سیم خاردار و فنس در فروشگاه اینترنتی حصارآنلاین
- تعمیر آنلاین ، مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی
- برد هوشمند چیست؟ + نحوه استفاده از وایت برد هوشمند
- راهنمای خرید عمده لوازم جانبی کامپیوتر
- افزایش سرعت سایت های شلوغ