در ادامه مباحث آموزش طراحی سایت و آنالیز سایت و در ادامه آموزش استفاده از وبمستر تولز به منوها سمت چپ و راست وبمستر تولز می رسیم. در این قسمت شما قادر خواهید بود سایت هایی که ثبت کرده اید را مشاهده نمایید. همچنین می توانید مدیریت آنها را انجام داده و یا حتی آنهایی که می خواهید، انتخاب کرده و یا حذف نمایید. علاقه مندان به طراحی سایت و آنالیز سایت، در این بخش از وبمستر تولز گزینه های زیر را در دسترس خواهند داشت.
بخش Site Messages:
همانگونه که نام این گزینه مشخص است کاربرد آن شبیه به inbox گوشی شما است، یعنی وبمستر تولز ممکن است برای مشکلاتی که احتمالاً پیش بیاید، پیام هایی را برای شما ارسال کند که در این قسمت قادر خواهید بود آنها را مشاهده کنید.
بخش Search Apperance:
یک منو کاربردی که می تواند گزینه های مختلفی را در اختیار شما قرار بدهد. اهمیت این قسمت به این دلیل است که این بخش با سایت شما در گوگل ارتباط پیدا می کند. قسمت های مختلف این بخش را با هم مرور می کنیم. قسمت Sructured Data که کار الگو دادن به اطلاعات سایت را بر عهده دارد و به صورت مشخص تر مضمون و کُلیت داده های سایت شما را به گوگل اطلاع می دهد. یک بخش دیگر که در این قسمت وجود دارد و با کمک وبمستر تولز اطلاعات سیستماتیک در آن نوشته می شود Data Highlighter نام دارد. ویرایش الگوهای که در بخش قبل به گوگل معرفی کرده اید نیز از قسمت Edit example page قابل انجام می باشد. اصلاح کردن مشکلاتی که در سایت به وجود می آید مانند بخش مربوط به متا تگ ها یا تگ های عنوان در طراحی سایت نیز در بخش Html Improvementss قابل انجام می باشد.
سایر مقالات مرتبط :
- برد هوشمند چیست؟ + نحوه استفاده از وایت برد هوشمند
- راهنمای خرید عمده لوازم جانبی کامپیوتر
- افزایش سرعت سایت های شلوغ
- معرفی دستگاه ماینر واتس ماینر Whatsminer M32 68Th
- وب سرور چیست؛ هر آنچه باید از وب سرور بدانید!
- روش کار با php unit test
- برنامه نویسی اندروید و همه چیز درباره آن
- بهترین مدل مانتو شلوار اداری برای مصاحبه شغلی
- آفر ویژه تورتایلند 7شب را در لحظه آخر ببینید
- آشنایی با بهترین نرم افزار CRM
- بررسی بروکرهای کارگزاریهای آلپاری فارکس و فیبوگروپ
- نکات کاربردی در مورد طراحی ویلا